IndyCar täht Danica Patrick tegi dopingu kulul eriti halba nalja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danica Patrick
Danica Patrick Foto: AP / Scanpix

IndyCar autospordisarja sõitja Danica Patrick teatas hiljuti, et keelatud ainete kasutamine on ainult siis pettus ja vale, kui vahele jääd. Nüüd selgitas naine, et tegi vaid halba nalja.

USA Antidopingu Agentuuri juht siiski seda erilise naljana ei võtnud ning tegevdirektor nimetas naise käitumist täiesti vastutustundetuks.

«Ühes intervjuus suutis ta õõnestada miljonite lapsevanemate ponnistusi igapäevases kasvatuses, milles räägitakse, et võitjad ei peta mitte kunagi ning petised ei võida iial meie riigis,» selgitas Travis Tygart.

Sports Illustratedi intervjuus küsiti Patrickult, kas ta kasutaks dopingut, kui teaks, et ta vahele ei jääks ning lisaks võidaks ta Indianapolis 500 võistluse.

«Noh, see pole ju sellisel juhul pettus? Kui keegi ei saa teada?» selgits naine. «Jah, see oleks nagu halli ala leidmine. Motospordis töötame palju hallidel aladel. Siin üritad pidevalt leida, kus reeglites auke on.»

Nüüdseks on Patrick juba vabandanud ning teatas USA Today vahendusel: «See oli halb nali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles