NBA legendi Allen Iversoni süüdistatakse enda viie lapse röövimises

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allen Iverson.
Allen Iverson. Foto: SCANPIX

Legendaarse NBA korvpalluri Allen Iversoni endine abikaasa Tawanna Iverson süüdistab endist korvpallurit nende viie ühise lapse röövimises.

Tawanna Iverson on esitanud politseile avalduse, kus märkis, et endine korvpallur pidi paari viis ühist last viima 22. mail Põhja-Carolinasse puhkusele ja 26. mai õhtuks pidid kõik lapsed (lapsed on vanuses 3 kuni 16) ema juures tagasi olema. Seni ei ole lapsed veel ema juurde tagasi jõudnud, vahendab Sports Illustrated.

Seejärel pidid Tawanna ja Allen Iverson kohtuma 4. juunil ning endine korvpallur pidi kaasa võtma ka lapsed, kuid Iverson ei ilmunud kokkulepitud kohtumispaika. Vastavalt kohtuotsusele kuuluvad laste hooldusõigused emale. Samas usub Tawanna Iverson, et tema endine abikaasa ei viinudki lapsi Põhja-Carolinasse puhkusele, vaid hoiab neid hoopis Georgias Sheratoni hotellis.

Tawanna Iversoni sõnul on ta eriti murelik, kuna Allen Iversonil on süvenenud alkoholiprobleem ja endine korvpallistaar joob pidevalt ka laste juuresolekul. Seetõttu loodab ta kohtu abiga lapsed taas kiiresti enda hoole alla saada ja samas on ta avaldanud lootust, et ehk pannakse tema endine abikaasa tehtud teo eest ka luku taha.

Iverson pallis NBAs aastatel 1996 kuni 2010, tema kõige säravamad hooajad möödusid Philadelphia 76ers’i ridades ja 2001. aastal juhtis ta ka meeskonna NBA finaali, kus tuli siiski tunnistada Los Angeles Lakersi paremust. Hooajal 2000/01 valiti ta ka NBA põhihooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks.

NBA põhihooajal jäi tema karjääri keskmiseks 26,7 punkti ja see annab talle kõigi aegade edetabelis kuuenda koha. Play-off’ides viskas ta aga keskmiselt 29,7 punkti ja selles arvestuses on enamat suutnud veel vaid Michael Jordan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles