Saaga jätkub: Putin lubab NFLi meistrisõrmuse asemel saata uue

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa president Francois Hollande (vasakul)ja Venemaa riigipea Vladimir Putin.
Prantsusmaa president Francois Hollande (vasakul)ja Venemaa riigipea Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Eelmise nädala lõpus tuli avalikuks jutt sellest, kuidas Venemaa president Vladimir Putin võttis endale New England Patriotsi omaniku Robert Krafti NFLi meistrisõrmuse. Nüüd on saaga võtnud järjekordse pöörde, sest Putin on lubanud Kraftile saata uue sõrmuse.

Venemaa president on praegu G8 kohtumisel Põhja-Iirimaal ning tema kõneisik Dmitri Peskov kinnitas, et kuigi Putin  ei varastanud sõrmust, on ta nõus tekkinud kahju huvitama.

«2005. aastal seisin ma Putini selja taga ja nägin, kuidas sõrmust talle esitleti. Kogu jutt sellest, et Kraftile avaldati survet, peaks olema psühhoanalüütikute pärusmaa,» andis Peskov mõista, justkui oleks Krafti jutt väljamõeldis. «Samal ajal ma tean, et see härrasmees tunneb tõsist valu seoses selle 2005. aastal kantud kaotusega. President on valmis talle saatma kingitusena uue sõrmuse, mille ta (Putin) ostab oma raha eest.»

Krafti esindaja andmetel võtab tema klient asja huumoriga ega muretse, et sõrmus on Kremlis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles