Miami Heati staar: Spursi viskekahur ei jää täna vabaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Boshil ja Heatil on täna öösel selg vastu seina.
Chris Boshil ja Heatil on täna öösel selg vastu seina. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peetakse täna öösel finaalseeria kuues kohtumine, milles vajab hädasti võitu 2:3 taga olev tiitlikaitsja Miami Heat. Enne õhtust mängu lubas Heati staar Chris Bosh, et tema meeskond suudab kinni võtta seni neile palju peavalu tekitanud Spursi palluri Danny Greeni.

25-aastane Green viskas seeria viiendas kohtumises kuus tabavat kaugviset ning ületas Ray Allenile kuulunud finaalseeria kolmepunktivisete rekordi: Spursi mängumees on siiani visanud seerias sisse 25 kaugviset.

Tänases kohtumises ei kavatse Heat aga Greenil nii edukalt viskele pääseda - seda vähemalt Chris Boshi sõnul. «Tal on eriline nipp viskamiseks, aga täna ei ole ta selle kasutamiseks vaba. Vaatame, kuidas ta suudab visata siis, kui keegi kogu aeg teda valvab,» rääkis Bosh meeskonna treeningul.

Miami üks alustala lisas, et Greeni kaitsmiseks ei pea Miami klubi tegema midagi uut: «Peame tegema lihtsalt seda, mida alati. Eelmises kohtumises ei mänginud me oma tavapärast mängu, mehed jäid vabaks ja viskasid peale.»

Heat peab teise järjestikkuse meistritiitli kindlustamiseks täna kodus võitma, ka seeria seitsmes kohtumine toimuks nende kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles