Williams langes samuti Pariisis konkurentsist välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: AP / Scanpix

Tippudel on tänavu Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel üsna raske olnud, viimati langes konkurentsist välja maailma edetabelis teisel kohal paiknev ameeriklanna Serena Williams, kes kaotas 6:7 (3), 7:5, 5:7 seitsmendana asetatud venelanna Svetlana Kuznetsovale.

Otsustavas kolmandas setis asus Williams kiirelt 2:0 ja 3:1 juhtima, ent Kuznetsova suutis viigistada 3:3 ja sealt edasi kulges mäng väga tasavägiselt. Kuznetsoval oli seisul 5:4 Williamsi servil kasutada kaks matšpalli, kuid siis ei suutnud venelanna neid ära kasutada. Uus võimalus tuli seisul 6:5 taas Williamsi servil ja seekord suutis Kuznetsova mängu enda kasuks pöörata ja 7:5 võita.

Poolfinaali jõudis ka 30. paigutusega austraallanna Samantha Stosur (WTA 32), kes alistas veerandfinaalis 6:1, 6:3 seni järjepanu esikümne tennisiste välja lülitanud rumeenlanna Sorana Cirstea.

Kohtumine kestis tund ja 25 minutit. Kusjuures, Stosuri senine parim tulemus Prantsusmaa lahtistel on kolmandasse ringi jõudmine, sellega sai austraallanna hakkama 2007. aastal.

Poolfinaalis lähevadki Kuznetsova ja Stosur omavahel vastamisi, teises poolfinaalis kohtuvad maailma esireket Dinara Safina ja 20. asetusega slovakitar Dominika Cibulkova (WTA 19)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles