Sõber: oma hoolealustele ei saa ma midagi ette heita

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti U20 noormeeste korvpallikoondis kaotas Helsingis toimuval Nordic Championship turniiril täna 77:87 Rootsile. 

«Rootslased olid eilse ühepunktilise kaotuse järel Taanile väga näljased ja tahtsid hirmsasti võita,» rääkis U20 koondise peatreener Andres Sõber. «Samas oma hoolealustele ei saa ma midagi ette heita - teisel poolajal oli eriti nende meeste poolt, kes meil eile vähem mänguaega said, kõva andmine.»

Sõbra sõnul astutakse turniiri viimasele kohtumisele Taaniga, mis algab homme kell 12.30, vastu väiksema koosseisuga. «Viis poissi põrutavad kooli lõpetamisele ja läheme seetõttu Taaniga mängima üheksa mehega,» märkis ta.

Eesti algkoosseisus tulid väljakule Sander Saare, Kristen Meister, Rauno Nurger, Martin Paasoja ja Rait-Riivo Laane. Vahetusest sekkusid ja said mänguaega lõpuks kõik 12 protokolli kantud pallurit. Avapäeval rassinud meestest anti seekord puhkust Kent Kaarel Venele ja Oliver Metsalule ning nende asemel pääsesid koosseisu Igor Arendaš ja Kaarel Traumann.

14 mängijaga Soome siirdunud Eesti koondise rivistusest ei leia BC Kalev/Cramo hingekirja kuuluvat Kristo Mangelsood. 20-aastase ja 206 cm pika mängija eemalejäämise põhjuseks on selja ülekoormusest tingitud vaevused. Koondise füsioterapeudi Rando Maamägi sõnul on Mangelsoo ise küll tahtmist täis, kuid tema kaasamine meeskonna edasisse ettevalmistusse sõltub siiski sellest, kuidas noormees paraneb. «Tuleva nädala alguses saame olukorrast selgema pildi,» lausus Maamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles