Blackhawks võitis lisaajal ja viigistas finaalseeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võiduvärava autor Brent Seabrook tähistamas.
Võiduvärava autor Brent Seabrook tähistamas. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL alistas eile öösel Stanley karika finaalis Chicago Blackhawks lisaajale läinud kohtumises 6:5 Boston Bruinsi ning viigistas seeria seisuks 2:2.

Chicago meeskond suutis väravaterohkes matšis juhtima asuda juba esimese perioodi alguses, ent kaheksa minutit hiljem Boston viigistas. Pärast seisuga 1:1 lõppenud esimest perioodi sai publik 20 järgmise minuti jooksul nautida tõelist väravatepidu, kui Blackhawks asus Jonathan Toewsi ja Patrick Kane'i väravatest 3:1 juhtima, ent pärast Milan Lucici vastust oli seis tablool 3:2. Enne perioodi lõppu said mõlemad meeskonnad kirja veel ühe värava ja nii alustati kolmandat perioodi seisul 4:3.

Patrice Bergeron suutis kolmandal minutil viigistada ja kuna mõlemad tiimid jõudsid veel korra väravani, lõppes normaalaeg seisul 5:5. Lisaajal tõusis Chicago kangelaseks Brent Seabrook, kes 10. minutil viskas otsustava võiduvärava. Blackhawks viigistas sellega finaalseeria seisu, järgmine matš peetakse laupäeva öösel vastu pühapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles