Chris Bosh fännidele: ärge tulge seitsmendale mängule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Bosh panustas kuuendasse mängu 10 punkti ja 11 lauapalliga.
Chris Bosh panustas kuuendasse mängu 10 punkti ja 11 lauapalliga. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA alistas tiitlikaitsja Miami Heat üleeile öösel seeria kuuendas lisaajale läinud mängus 103:100 San Antonio Spursi. Kuna osad fännid lahkusid kohtumiselt enne normaalaja lõppu ning soovisid pärast tagasi pääseda, andis Heati meeskonna üks staar Chris Bosh nõu, et nad ei peaks enam mängule tulema.

«Kõik need, kes läksid varem ära - ärge hakake seitsmendale mängule tulema,» ütles Bosh. «Me tahame saali ainult neid inimesi, kes jäävad sinna lõpuni. Kunagi ei tohi alla anda, aga need inimesed andsid meie suhtes alla. Nad võivad jääda koju ja vaadata mängu sealt.»

Kohtumise normaalaja lõpuni oli jäänud 19 sekundit, kui Spurs asus Kawhi Leonardi vabavisete järel 92:95 juhtima. Juba enne seda olid paljud inimesed hakanud saalist lahkuma, ent Heati viimasel rünnakul sai Bosh pärast LeBron Jamesi mööda läinud kaugviset lauapalli ning Ray Allen viis tiitlikaitsjad viigiseisuni ja lisaajale-

Kui juba lahkunud fännid said teada, et mäng polegi läbi, tahtsid nad saali tagasi pääseda, ent uksed jäid suletuks. «Sa ei saa tagasi sisse, kui oled juba ära läinud. See ei oleks ju loogiline. Kui sa lahkusid, siis nii jääb. See ei ole karistus, vaid reeglite järgmine,» kommenteeris Bosh.

NBA nelja võiduni peetav finaalseeria on 3:3 viigis ja otsustav kohtumine peetakse täna öösel Miami kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles