Huvitav äri: NBA staar müüs Twitteris oma koera vähem kui tunniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendrick Perkinsi inglise buldog, kes vahetas Twitteri kaudu omanikku.
Kendrick Perkinsi inglise buldog, kes vahetas Twitteri kaudu omanikku. Foto: twitter

Korvpalliliiga NBA mängija Kendrick Perkins pani eile Twitteris müüki oma 10-kuuse inglise buldogi ning koer osteti ära vähem kui tund aega pärast esimese postituse tegemist.

28-aastane Perkins kirjutas oma 55 000 jälgijaga kontol, et on sunnitud koera maha müüma, sest loom on liiga suur selleks, et olla tema noorima lapsega samas majapidamises. Oklahoma City Thunderi ridadesse kuuluv Perkins teatas, et kuigi inglise buldog maksis 3000 dollarit, müüvad nad koera hea pere juurde 1500 dollari eest. Lisaks ärijutule lisas Perkins oma kontole ka mitmeid pilte koerast.

Kui esimesed pakkumised hakkasid laekuma, lubas korvpallur huvilistel koerale järele tulla igal ajal - kas või kohe. Perkinsi konto jälgijatel jäi küll lõpuks teadmata, kes koera uueks omanikuks sai, ent ligi 40 minutit pärast esialgset postitust teatas mees, et koer on müüdud.

2008. aastal Boston Celticsi meeskonnaga NBA meistriks tulnud Perkins mängib alates 2011. aastast Oklahoma City meeskonnas. 2009. aastal abiellus Perkins oma pikaajalise tüdruksõbra Vanity Alpoughiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles