Operi koduklubi jäi üle noatera Eredivisiesse püsima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oper
Andres Oper Foto: Artur Sadovski

Andres Operi koduklubi Kerkrade Roda jättis Hollandi kõrgliigapileti vormistamise viimasele võimalikule hetkele, võites otsustava üleminekumängu SC Cambuur Leeuwardeni vastu penaltiseerias.

Roda mängis suure osa kohtumisest kaotusseisus, kuid Boldizsar Bodor viigistas skoori 86. minutil ning Anouar Hadouiri viis nad lisaajal ka juhtima, vahendab soccernet.


Ent kodumeeskond jõudis veel kaks minutit enne lõppu penaltist viigistada, mis tähendaski penaltiseeriat. Roda mängijate närvid osutusid tugevamateks ning 3:1 paremus säilitas neile koha Eredivisies.

Kõigi eelduste kohaselt peagi Kreekasse siirduv Oper väljakul ei käinud, kuigi klubi ei lubanud tal mängu eel Eesti koondisega liituda.

Kohutava liigahooaja seljataha jätnud Roda päästis koha kõrgseltskonnas tõepoolest üle noatera. Mäletatavasti pääsesid nad üleminekumängudele alles tänu viimase vooru võidule Rotterdami Feyenoordi üle ning ka heitlused esiliigaklubidega pakkusid põnevust lõpuni välja.

Esimeses ringis võideti minimaalselt FC Dordrechti ning otsustavas ringis mängiti SC Cambuuriga kaks korda järjest viiki, mistõttu läkski vaja ka kolmandat, erakordselt dramaatilise lõpu saanud kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles