Kangert aitab Taaramäe tšempioniks?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Mihkel Maripuu

Tanel Kangert kaalus pikalt, kas osaleda laupäeval toimuvatel Eesti meistrivõistlustel grupisõidus. Lõpuks otsustas, et stardib, kuid eesmärk ei ole võit. «Lähen kaarte segama. Pokkerit mängima.»


 

Pärast Šveitsi velotuuri teatas Kangert, et pole väga motiveeritud grupisõidus osalema. «Rada on lauskmaal, mul on vähe võimalusi meistrisärki võita.»

Eestisse jõudes pani ta nime siiski kirja. Eilsel temposõidul oli Kangertil enda sõnul piisavalt aega isekeskis asja arutada. «Lükkan laupäeval ratta joonele, aga fännide kurvastuseks pean ütlema, et mitte võidumõtetega. Küll aga leian, et meistrisärk peab olema tugeva mehe seljas, kes seda väärikalt maailmas kannab. Meil pole neid palju, kes särgiga Eestile kasu tooks.»

Niisiis läheb Kangert laupäeval Taaramäed võidule aitama?

«Mina pole seda öelnud,» vastas Kangert ja tõmbab näo naerule.

Tegelikult peavad Kangert ja Taaramäe grupisõidus viimase välja panema ja Gert Jõeääre ehk appigi võtma, kui tahavad, et meistrisärk järgmise aasta jooksul Eurospordi ekraanil säraks. Viimsi ja Randvere ring, mida sõidetakse 14 korda, et kokku saaks 175 km, pole just teab mis raske. Grupifinišis ei ole Kangert ega Taaramäe tegijad, seega tuleb varem asjad jõuga selgeks teha ja ülejäänud seltskonna eest ära minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles