NFLi tähtmängijal lasub mõrvakahtlus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Hernandez.
Aaron Hernandez. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL New England Patriotsi meeskonnas mängivat Aaron Hernandezit kahtlustatakse oma tuttava Odin Lloydi tapmises.

Madalamas liigas mängiv Lloyd leiti surnuna tühermaalt Hernandezi kodu lähistelt esmaspäeva hommikul, teda oli pähe tulistatud, vahendab uudistekanal ABC. Politsei sõnul nähti jalgpallistaari koos Lloydiga koos mõni tund enne tapmist.Lloyd oli Hernandezi tüdruksõbra õe poiss-sõber.

Politsei on korduvalt läbi otsinud Hernandezi kodu ja väidetavalt lõhkus mängija oma kodus olnud turvasüsteemi ja ka oma mobiiltelefoni. Ametlikku süüdistust ei ole talle veel esitatud.

Hernandez on uurimise all veel ühes vägivallaintsidendis, nimelt on Alexander S. Bradley ta kohtusse kaevanud, väites, et Hernandez tulistas teda veebruaris näkku. Selle tagajärjel kaotas kannatanud vasaku silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles