Legendaarne Roman Šebrle pani sportlaskarjäärile punkti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Šebrle.
Roman Šebrle. Foto: SCANPIX

Tšehhi kümnevõistleja Roman Šebrle teatas täna, et lõpetab aktiivse sportlaskarjääri.

«Ma ei arvanud, et see nii keeruliseks osutub, aga väga raske on,» ütles 38-aastane Šebrle. 2004. aasta olümpiamängude kuldmedalimees lisas, et viimaseks piisaks karikas sai kannavigastus, mis segas tal eelmise suve Londoni olümpiamängudel osalemast.

«Kand on tõenäoliselt kõige suurem probleem, mis mul kunagi on olnud,» rääkis Šebrle, kes varem oli avaldanud lootust, et osaleb käesoleva aasta augustis Moskvas toimuval kergejõustiku MMil.

Legendaarse tšehhi saldos on lisaks Ateena olümpiamängude kullale ka 2007. aasta MMi tiitel, kaks Euroopa meistritiitlit ja 2000. aasta Sydney olümpiamängude hõbemedal. Lisaks hoidis Šebrle 11 aastat enda nimel kümnevõistluse punktirekordit, milleks oli 2001. aastal Götzises saavutatud 9026 punkti. Eelmisel aastal suutis Ameerika sportlane Ashton Eaton rekordi endale napsata, kui kogus 9039 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles