Kullamäe ütles Rockile «ei», Vene läheb Leetu?

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond on raskes seisus. Klubi juhtkonna jaoks on peatreeneri kandidaatidena jäänud sõelale Gert Kullamäe ja Priit Vene, kuid Postimehe andmetel on mõlemad mehed neilt käest libisemas.

Eile käis klubis vestlusel möödunud hooajal peatreeneri ametit pidanud Kullamäe. Kaks allikat on Postimehele väitnud, et vaid mõne päeva eest Hiina turneelt naasnud mees andis teada, et pole peatreenerina jätkamisest huvitatud. Meest ennast ei õnnestunud eile telefonitsi tabada.

Tartu Ülikooli spordiklubis korvpallidivisjoni juhtiv Andres Ottender ei tahtnud kohtumisel räägitut avalikustada, kuid nentis, et Kullamäe on mees, kes valmis võtma ebaõnnestumiste eest vastutust. «Kuna eesmärgid jäid saavutamata, tõstab ta käed üles ja ütleb, et on süüdi, ning mõtleb, kas ta on üldse õige mees seda tööd tegema,» rääkis Ottender. «Aga kui ühes sarjas kaotati otsustav mäng ühe punktiga ja teises sarjas samuti … kas siis on ikka peatreener süüdi? Mina ei julge küll nii ütelda.»

Rocki klubi juht Andres Liinat on varem kinnitanud, et peatreener tahetakse saada paika jaanipäevaks. Ottender ei soovinud võimalike valikute kohta enne midagi kosta, kui on vestelnud ka Priit Venega.

«Vene saatis meile kirjalikult teatud visiooni, ent see, kuidas ta asju tegelikult näeb, selgub ikkagi alles vestlusel. Ilmselt pole tal ka endal meie klubist selget ettekujutust,» märkis Ottender. «Soovime, et peatreener ei tegeleks ainult meeskonnaga, vaid nõustaks kogu klubi tööd, alustades noortest ja lõpetades esiliiga meeskonnaga.»

Kuid kuulduste kohaselt on eile Kaunasest koju saabunud Venel tööpakkumine ka Leedust. «Seda ma ei kommenteeri,» vastas ta pakkumise kohta käinud küsimusele. Ta ei osanud või soovinud vastata ka küsimusele, kas eelistaks tööd Tartus või välisklubis. «Ma ei tea Tartus pakutavaid tingimusi. Vastasin nende kirjalikele küsimustele ja seepeale teatati, et tasuks tulla vestlusele.»

Kindel on aga see, et pärast pühi naaseb Vene Leetu, et osaleda treenerina Adidase korraldatavas treeningulaagris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles