Läbi aegade edukaimad jalgpalliriigid lähevad täna omavahel vastamisi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallikoondislased juubeldamas
Brasiilia jalgpallikoondislased juubeldamas Foto: SCANPIX

Konföderatsioonide karikaturniiril saab jalgpallipublik täna näha tõelist põnevuskohtumist, kui A-alagrupis lähevad vastamisi Brasiilia ja Itaalia.

Kui võtta arvesse jalgpalli maailmameistrivõistluste ajalugu, siis suuremat vastasseisu maailma jalgpallis pole. Brasiilia on viiekordne, Itaalia neljakordne maailmameister.

Brasiillaste peatreener Luis Felipe Scolari on teatanud, et senist algkoosseisu poolkaitsjat Paulinhot asendab Hernanes. Kuna mõlemad koondised on alagrupist edasipääsu kindlustanud, siis on võimalik, et Scolari annab puhkust ka kaitsjatele Dani Alvesile ja Thiago Silvale, kellel on all üks kollane kaart (teise kollase puhul jätaks mehed poolfinaali vahele).

Suuremad murepilved on aga itaallaste peatreeneri Cesare Prandelli pea kohal. Mängust jäävad kindlasti eemale kaks keskvälja olulisemat meest Daniele De Rossi ja Andrea Pirlo. Kui De Rossi kannab kahe kollase kaardi tõttu mängukeeldu, siis Pirlo ravib lihasevigastust. Itaalia koondise asendamatu mängujuht võib aga halvemal juhul tervelt turniirilt välja jääda.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles