Madridi Real on teinud kahe superstaari ostmiseks võimsad pakkumised

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani.
Edinson Cavani. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond soovib sel suvel kindlasti meeskonda täiendada ja praeguse seisuga on Napoli ründaja Edinson Cavani ja Malaga poolkaitsja Isco liitumas just nende tiimiga. Mõlema mehe eest on tehtud ka konkreetsed pakkumised ja nii Malaga kui ka Napoli on valmis need vastu võtma.

Cavani ja Isco vastu tunnevad huvi ka teised Euroopa suurklubid ja väga tihedalt on mõlemat meest seostatud ka Manchester City’ga, kuid tundub, et Real on praeguse seisuga mõlemal juhul City’t üle trumpamas.

Hispaania ajalehtede Marca ja ASi teatel on Real jõudnud Malagaga Isco ostmise osas kokkuleppele ja ründava poolkaitsja eest makstakse liigarivaalile 30 miljonit eurot. Kuna Isco ise viibib praegu puhkusel, siis tehing tehakse arvatavasti avalikuks järgmisel nädalal. Isco sõlmib Realiga viie aasta pikkuse kontrahti ja samal ajal liigub Realist laenulepingu alusel Malagasse Denis Tšerõšev.

Reali president Florentino Perez kohtus eile isiklikult Malaga tegevjuhi Vicente Casado’ga ja siis jõuti ka 21-aasta Isco ülemineku osas kokkuleppele. Tegemist on City jaoks kindlasti suure löögiga, kuna nad lootsid, et nende uus juhendaja Manuel Pellegrini suudab Isco ikkagi Manchesteri meelitada.

Samal ajal teatas Napoli president Aurelio de Laurentiis, et Manchester City ei ole valmis maksma Cavani eest küsitavat üleminekusummat. Napoli nõuab Cavani eest umbes 60 miljonit eurot ja De Laurentiisi sõnade kohaselt on Real praeguse seisuga ainus klubi, kes on teinud Cavani eest neid rahuldava pakkumise.

Teatavasti on varasemalt Cavani leerist olnud ka kuulda, et ründaja liituks kõige parema meelega just Madridi suurklubiga. «Manchester City’l ei ole Cavani ostmiseks raha,» teatas De Laurentiis pressikonverentsil. «Praegusel hetkel on Madridi Real ainus klubi, kes on teinud Cavani eest tugeva pakkumise. Madridi Reali kutsele jaatavalt vastamine on inimlik. Cavani teab, et tema lepingus on vajalik klausel ja ta peab nüüd otsustama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles