Hispaania jalgpalliliit: meie mängijad ei pidanud stripparitega pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania koondis treeningul.
Hispaania koondis treeningul. Foto: SCANPIX

Hetkel Brasiilias jalgpalli konföderatsioonide karika turniiril osaleva Hispaania koondise mängijad langesid eelmisel nädalal varguse ohvriks. Mõnede allikate teatel jäid mitmed vutimehed rahast ilma stripparite tõttu, ent Hispaania jalgpalliliit on asunud selliseid jutte eitama.

Väidetavalt pidasid hispaanlased pidu pärast Uruguai 2:1 alistamist ning võidutähistuselt ei puudunud ka bänd ning viis stripparit. Pärast öist pidutsemist avastasid mängijad hommikul, et kadunud on nii raha kui naised. Asja asus uurima politsei, ent Hispaania jalgpalliliit rõhutas oma ametlikus teadaandes, et nende mängijad ei puutunud stripparitega kokku. Politsei on asunud juhtunu väljaselgitamiseks asja uurima ning hotelli töötajaid üle kuulama.

Hispaania koondis kohtub neljapäeval konföderatsioonide karika poolfinaalis Itaaliaga. Teises poolfinaalpaaris on omavahel vastamisi korraldajamaa Brasiilia ning Uruguai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles