Wimbledon: brittide lootus alistas avaringis maailma 10. reketi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Robson.
Laura Robson. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri avaringis rõõmustas kodupublikut inglanna Laura Robson (WTA 38.), kes alistas 6:3, 6:4 maailma 10. reketi Maria Kirilenko.

Esireket Serena Williams oli 6:1, 6:3 üle Luksemburgi esindavast Mandy Minellast, maailma neljas number Agnieszka Radwanska aga veel kindlamalt 6:1, 6:1 austerlannast Yvonne Meusburgerist. Kuuenda asetusega hiinlanna Na Li oli samuti 6:1, 6:1 parem hollandlannast Michael Krajicekist.

Meeste esireket Novak Djokovic alistas 6:3, 7:5, 6:4 sakslase Florian Mayeri. ATP tabelis 4. kohal olev hispaanlane David Ferrer loovutas argentiinlasele Martin Alundile küll ühe seti, kuid võitis lõpuks 6:1, 4:6, 7:5, 6:2. Teise ringi pääsesid esikümne mängijatest ka Juan Martin del Potro, Richard Gasquet ja Tomas Berdych.

Loobumisvõidu pidi oma vastasele andma 16. asetusega sakslane Philipp Kohlschreiber, kes kaotas horvaadile Ivan Dodigile kaks esimest setti 4:6, 6:7 (6), ent võitis siis kaks järgmist 7:6 (3) ja 6:3. Otsustavas setis juhtis Dodig 2:1, kui Kohlschreiber teatas pukikohtunikule, et ei suuda jätkata, viidates äsja läbi põetud gripile ja väsimusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles