FIFA edetabeli järgi ei mahu Neymar Konföderatsioonide karikaturniiri parimate sekka

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar väravat tähistamas.
Neymar väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Kuigi Brasiilia jalgpallikoondise ründetäht Neymar on kaunite esitustega Konföderatsioonide karikaturniiril endale palju fänne juurde võitnud, ta FIFA loodud kasulikkust hindavas edetabelis Castrol Indexis paremate sekka ei mahu.

Castor Index on põhjalik analüüs, mis võtab arvesse iga jalgpalluri kõik platsil tehtavad liigutused alates täpsetest söötudes lõpetades liikumistega (vaata täpsemalt videost).

Castrol Indexi maksimaalne punktisumma on 10 ja senisel turniiri ehk kolme mängu järel on sellele kõige lähemal Hispaania koondise kaitsja Sergio Ramos (9,57).

Ramosele järgnevad edetabelis brasiillasest ründaja Fred (9,47), hispaanlaste äärekaitsja Jordi Alba (9,38), itaallaste tipuründaja Mario Balotelli (9,30) jaUruguay koondise keskkaitsja Diego Lugano (9,23). Neymar on selles edetabelis alles 17. kohal, tema näitaja on 8,58.

Vaata kogu edetabelit SIIT.

Postimehe lugeja, kui tegelikkust kajastavaks pead antud edetabelit?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles