Pahapill: peaasi, et igaüks teeks enda kohta maksimaalselt hea tulemuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill.
Mikk Pahapill. Foto: Toomas Huik/Postimees

Sel nädalavahetusel Kadrioru staadionil toimuvaks kõrgtasemeliseks Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliigaks on Eesti koondis sõnastanud endale eesmärgi teha hea meeskondlik tulemus.

Eesti koondist esindavad meeste kümnevõistluses Mikk Pahapill, Andres Raja, Kaarel Jõeväli ja Hendrik Lepik ning naiste seitsmevõistluses Grit Šadeiko, Mari Klaup, Terje Kaunissaar ja Karol Rahuoja.

Mikk Pahapill märkis, et Superliigal on suurtel riikidel suurem eelis. «Suurte riikide nagu Venemaa, Ukraina ja Prantsusmaa koondiste vastu pole väikese riigi koondisel kerge. Võistlus tuleb kindlasti pingeline, aga sport on alati sport. Eesti koondise jaoks on peaasi, et igaüks teeks enda kohta maksimaalselt hea tulemuse. Võiksime jääda Superliigasse, see oleks super,» ütles Pahapill.

Grit Šadeiko lisas, et naiste seitsmevõistluse tase on väga kõva. «Igal riigil on üks selline sportlane, kes on peajagu teistest üle, mõnel riigil isegi mitu üle 6000 punkti sportlast. Põnevust tuleb palju ja peame kõik ennast ületama,» lausus ta.

Eesti koondis võistleb Valgevene, Prantsusmaa, Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa, Itaalia, Poola, Venemaa ning Ukraina võistkondadega – kokku kaheksa Euroopa parimat mitmevõistluse riiki.

Võistlused algavad laupäeval kell 10.30 ning pühapäeval kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles