Kanepi mängib kolmandas ringis maailma 126. reketiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alison Riske.
Alison Riske. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril maailma 7. reketi Angelique Kerberi alistanud Kaia Kanepi läheb kolmandas ringis vastamisi ameeriklanna Alison Riskega.

Mäng peetakse laupäeval 14. väljaku kolmanda kohtumisena. Eesti aja järgi alustatakse seal kell 13.30 ning kavas üks meeste ja üks naiste kolmanda ringi mäng. Kanepi ei pääse seega tõenäoliselt väljakule enne kui kell 17 paiku, võib-olla aga veelgi hiljem.

Maailma edetabelis alles 126. kohal olev Riske kohtus avaringis 31. asetusega šveitslanna Romina Oprandiga, kaotas avaseti 6:7 (5) ja võitis teise 7:5 ning sai kolmandas setis 3:1 eduseisul Oprandilt loobumisvõidu. Teises ringis oli ameeriklanna parem WTA 44. reketist Urszula Radwanskast 4:6, 6:3, 6:4.

Tegu on ühtlasi esimese korraga, kui 22-aastane Riske Suure Slämmi turniiril avaringist kaugemale jõuab. Karjääri parimal hetkel oli Riske 2011. aasta maikuus WTA tabelis 104. positsioonil. Kanepiga nad omavahel varem kohtunud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles