Boston Celtics vahetas vanameistrid Brooklyn Netsi meeskonda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2008. aastal Boston Celticsiga NBA meistriks tulnud Kevin Garnett ja Paul Pierce mängivad uuest hooajast Brooklyn Netsis.
2008. aastal Boston Celticsiga NBA meistriks tulnud Kevin Garnett ja Paul Pierce mängivad uuest hooajast Brooklyn Netsis. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA tegid Boston Celticsi ja Brooklyn Netsi meeskonnad omavahel tähtsaid vangerdusi, mille tulemusel lahkuvad Bostonist vanameistrid Kevin Garnett ja Paul Pierce.

Liiga andmetel otsustas Bostoni klubi Brooklyn Netsi vahetada terve oma profikarjääri Celticsis veetnud Pierce'i, alates 2007. aastast meeskonnaga liitunud Kevin Garnetti ning ühe hooaja klubis veetnud Jason Terry.

Brooklyni meeskonnast liituvad vastutasuks Bostoniga Kris Humphries, Gerald Wallace, Keith Bogans, Kris Joseph ja MarShon Brooks. Lisaks saab Celtics õiguse Brooklyni esimese ringi uute mängijate ehk drafti-valikule aastatel 2014, 2016 ja 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles