Eesti juuniorid kaotasid teist korda Brasiiliale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juunioride koondis MM-valikturniiril Bulgaarias.
Eesti juunioride koondis MM-valikturniiril Bulgaarias. Foto: www.cev.lu

Eesti kuni 21-aastaste meesjuunioride võrkpallikoondis ei suutnud teises mängus Brasiilia eakaaslaste vastu geimivõiduni jõuda, kuid lisana mängitud neljandas geimis oldi erinevalt eilsest vastasest parem.

Lilleküla gümnaasiumis toimunud mängus võitsid külalised Eestit täna 16:25, 16:25 ja 22:25. Neljanda lisageimi võit kuulus aga 25:19 eestlastele, vahendas volley.ee.

«Valmistusime mänguks tõsiselt ja soovisime brasiillastele tugeva lahingu anda. Kui mäng hakkas juba minema, tulid omavead siiski sisse. Teadsime, et oleme paremaks võimelised,» rääkis Eesti koondise peatreener Urmas Tali. «Põhikoosseis MM-finaalturniiriks selge ei ole, sest ees ootavad veel kaks mängu Brasiiliaga ning tulemas on pikk laager,» lisas Tali.

Robert Täht tõi täna Eesti meeskonna resultatiivseimana 8 punkti, Helar Jalg ja Karlis Mesila lisasid võõrustajate kontosse 6 punkti. Pühapäeval kohtuvad Eesti-Brasiilia kolmandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles