Noorest Schalke staarist saab Saksamaa kõigi aegade kalleim jalgpallur

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Draxler
Julian Draxler Foto: SCANPIX

Schalke jalgpallimeeskonnas palliv 19-aastane Julian Draxler pikendas mõni aeg tagasi oma koduklubiga lepingut kuni 2018. aastani ning väljaostuklausliks määrati 45.5 miljonit eurot. Ootamatult tekkis kohe aga mitu klubi, kes olid nõus Draxleri eest sellise summa välja käima.

Bild andmetel on Schalkele pakkumise teinud Madridi Real, Manchester City ja ka muud klubid. Draxlerile pakuti viie aasta pikkust lepingut, millega noormees oleks teeninud kokku 60 miljonit eurot, kuid ta ütles sellele ära. Draxler on hetkel Schalkes rahul ja kinnitas, et tahab meeskonnaga järgmisel aastal Meistrite liigas mängida. Schalkes teenib ta aastas kolm miljonit eurot.

Kuigi hetkel on Draxler veel Schalke mängija, siis võib iga hetk juhtuda, et temast saab Saksamaa kõigi aegade kalleim jalgpallur, sest seni on selleks Mario Götze, kelle eest maksis Müncheni Bayern alla 40 miljoni euro. Isegi kui Draxler peaks veel ühe hooaja Schalkes jätkama, siis järgmisel suvel on tema lahkumine ülimalt tõenäoline.

Saksamaa jalgpalli kõigi aegade suurim tehing on aga hispaanlase Javi Martinezi 40 miljoni eurone üleminekl Bilbaost Bayernisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles