Kanepi ootab mängu suurel areenil: siis on õige tennise fiiling

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi kohtumises Alison Riskega
Kaia Kanepi kohtumises Alison Riskega Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 46.) alistas Wimbledoni tenniseturniiri kolmandas ringis kindlalt 6:2, 6:3 Alison Riske (WTA 126.) Ameerikast. Suure tõenäosususega peab Kanepi oma neljanda ringi mängu mõnel suuremal väljakul (täna mängis ta 14. väljakul) ning eestlanna sõnul see talle meeldib, sest siis tekib õige tennise tunne.

«Tundsin, et olin täna vastasest agressiivsem ja tempo pealt mängides tundsin, et olin temast parem. Proovisin olla nii agressiivne kui sain ja püsida madalal, nagu murul peab olema. Lihtsalt mängisin tennist ja täna tuli nii välja nagu tuli. Teise seti alguses ma natuke jahtusin maha taga see oli vaid paar geimi, siis sain ennast uuesti käima,» rääkis ta oma koduleheküljele.

«Ma arvan, et järgmises ringis saan suuremal väljakul mängida. Mulle tegelikult meeldibki rohkem suure tribüüniga väljaku peal mängida - siis on õige tennise fiiling, et lähed võistlust mängima ja palju rahvast vaatab. Saab põnev olema,» lõpetas ta.

Kanepi järgmine vastane on Laura Robson (Suurbritannia, WTA 38) ning mäng peetakse tõenäoliselt esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles