Pahapill: 8200 punkti ei tundu eriti tehtav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: EUROOPA MITMEVÕISTLUSE KARIKAVÕISTLUSTE SUPERLIIGA PRESSIKONVERENTS  , 30JUN13.
Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliiga pressikonverents.
tt/Foto TOOMAS TATAR/POSTIMEES
TLMPM03: EUROOPA MITMEVÕISTLUSE KARIKAVÕISTLUSTE SUPERLIIGA PRESSIKONVERENTS , 30JUN13. Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliiga pressikonverents. tt/Foto TOOMAS TATAR/POSTIMEES Foto: Toomas Tatar

Mitmevõistluse karikavõistluste Superliiga teist päeva edukalt alustanud Mikk Pahapill tunnistas, et MMi A-normi ehk 8200 punkti saavutamine ei ole väga tõenäoline.

«8200 punkti väga reaalne ei tundu, selle jaoks peaks ikka tegema väga häid tulemusi,» jäi Pahapill skeptiliseks, kas kolme allesjäänud alaga õnnestub MMi A-norm täita. «Pigem tundub 8000 punkti tehtav,» lisas avapäeva üheksanda koha ja 4005 punktiga lõpetanud Pahapill.

Samas oma teise päeva algusega jäi Eesti meeste esinumber igati rahule. «Algus on olnud väga hea. On isegi läinud paremini, kui lootsin, sest tõkkejooks ja ketaheide läksid väga hästi,» kommenteeris 110 meetri tõkkejooksus aja 14,59 kirja saanud ja ketast 48.08 heitnud Pahapill.

Meeste kümnevõistlusel on täna veel kavas teivashüpe, odavise ja 1500 meetri jooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles