Kuressaares toimuva supermoto etapi esimese finaalsõidu võitis Vermeulen

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algas Kuressaares supermoto maailma- ja Euroopa meistrivõistluste finaalide päev Euroopa meistrivõistluste neljanda etapi esimese finaalsõiduga, mille võitis hollandlane Devon Vermeulen itaallase Edgardo Borella ja soomlase Sami Salstola ees.

Eestlastest tegi tubli sõidu pärast starti seitsmendalt kohalt alustanud Edik Kuusk, kes sõidu lõpus langes 15. Marek Virves oli 18. ja Joosep Laiksoo 19.

Eestis esmakordselt toimuva suurvõistluse avasid Kuressaare linnapea Mati Mäetalu ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni president Mati Heinsar. Mõlemad avaldasid lootust, et seni vaid korraldusliku poole pealt kiidusõnu teeninud MM- ja EM-etpp ei jää Saaremaa pinnal viimaseks.

Päev jätkub kahe maailmameistrivõistluste finaalsõidu ja EM-finaalsõiduga ning vahepalana võtavad ebatavalisel rajal üksteiselt mõõtu ka motokrossi külgkorvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles