Kahe nullikatse järel isikliku rekordi hüpanud Šadeiko: kas kõik või mitte midagi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste Superliiga
Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste Superliiga Foto: Karli Saul/SCANPIX

Mitmevõistluse karikavõistluste Superliiga teise päeva esimesel alal pakkus rohkelt närvipinget naiste esinumber Grit Šadeiko, kes kaugushüppe kahel esimesel katsel tulemust kirja ei saanud ning kolmandal katsel püstitas tulemusega 6.35 isikliku rekordi.

«Mõtlesin, et kas kõik või mitte midagi,» muljetas Šadeiko pärast kolmandat õnnelikku katset. «Ei tahtnud paku tagant hüppama minna, siis oleks tuju ära läinud. Läksin oma apteekri täpsuse peale välja,» muheles isikliku rekordi hüpanud eestlannade esinumber.

«Läksin pärast hüpet ise ka pakku vaatama ja seal ei olnud märget. Oleksin protesteerima hakanud, kui seda poleks ära loetud,» kirjeldas Šadeiko oma ideaalset pakutabamust, mille mõõtmisel nii seitsmevõistleja kui ka tema treener koos publikuga hinge kinni hoidsid.

Kaugushüppes tegi hea tulemuse ka Mari Klaup, kes sai kirja 5.83. Teistest eestlannadest hüppasid Terje Kaunissaar 5.64 ja Karol Rahuoja 5.76.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles