Kuuenda kohaga lõpetanud Raja: loomulikult olen väga rahul!

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: EUROOPA MITMEVÕISTLUSE KARIKAVÕISTLUSTE SUPERLIIGA PRESSIKONVERENTS  , 30JUN13.
Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliiga pressikonverents.
tt/Foto TOOMAS TATAR/POSTIMEES
TLMPM03: EUROOPA MITMEVÕISTLUSE KARIKAVÕISTLUSTE SUPERLIIGA PRESSIKONVERENTS , 30JUN13. Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliiga pressikonverents. tt/Foto TOOMAS TATAR/POSTIMEES Foto: Toomas Tatar

Mitmevõistluse karikavõistluste Superliiga kuuenda koha ja 7909 punktiga lõpetanud Andres Raja tunnistas pärast kahepäevast võistlust, et jääb nii enda kui võistkonna esitusega väga rahule.

«Olen enda võistlusega ülimalt rahul! Enne muidugi lootsin, et lähebki hästi, miks ma muidu starti tulin,» rõõmustas Raja pärast võistlust. «Tegin nii palju, kui jaksasin, ja eks järgmine kord saab veel paremini proovida. Teisi alasid ei kritiseeriks, aga 400 meetrit ja odavise – need jäid natuke kripeldama. Samas iga võistlus on individuaalne ja seekord läks nii,» rääkis Raja.

Üldarvestuses kolmanda koha saanud võistkonda kiitis viimasel hetkel koondisega liitunud Raja samuti: «Loomulikult jäin ka võistkonnaga väga rahule, sest enne oli ju kartus, et kukume Superliigast välja, aga nüüd avanes võimalus medalile võistelda. Eks selle taga oli see, et tüdrukud üllatasid tublilt ja ka poisid tegid väga head tulemused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles