Carlos Tevez võib vanglasse sattuda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez.
Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Argentiina jalgpallikoondislane Carlos Tevez võib peagi sattuda trellide taha, kui ta ei tee ära autoga sõitmisel sooritatud kuritegude eest määratud üldkasulikku tööd.

Sel suvel Manchester Cityst Juventuse meeskonda liikunud Tevezile määrati juhtimisõiguse ja kindlustuseta autoroolimise eest karistuseks 250 tundi ühiskondlikku tööd. Kuigi argentiinlane alustas nende tegemist, on suurem osa praeguseks siiski tegemata ja nii oli advokaat Nick Freeman sunnitud meest hoiatama, et varsti võib kuulus jalgpallur end leida vanglast.

«Vahistamiskorraldus antakse välja ja kohtunik määrab talle uue karistuse, kui just Tevez kohtunikule tõsiselt head muljet ei suuda jätta. Kohtunik ei suhtu temasse heatahtlikult ja uus karistus tähendab tõenäoliselt kinnipidamist järelvalveasutuses,» selgitas Freeman olukorda.

Advokaat lisas, et halvimal juhul võib sündida olukord, kus Tevez peab edasi lükkama treeningute algust Juventusega. Samuti oleks jalgpalluril keeruline Itaalia liigas mängima asuda, kui ta peab viibima Inglismaa vanglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles