U-17 neiud võitsid Balti turniiri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas U-17 koondis.
Võidukas U-17 koondis. Foto: Edgar Kiisk

Üleeile Lätit 1:0 võitnud Eesti tüdrukute U-17 jalgpallikoondis alistas täna Leedu kindlalt 4:0 ja tuli täiseduga Balti meistriks.

Kuigi leedulannadele piisanuks turniiri võitmiseks ka viigist, oli juba pärast avapoolaega selge, et esikoht jääb Eestisse, sest esimese 45 minutiga lõid eestlannad kolm väravat. Avapoolajal said jala valgeks Lisette Tammik, Alina Fitissova ja Elizaveta Ritkovskaja, teisel poolajal lisas tabamuse Jessika Uleksin.

«Kõige tähtsam oli see, et me tuleksime ja mängiksime, ja oluline oli kaitsta eelmise aasta Balti turniiri võitu ja mängijad said sellega suurepäraselt hakkama,» vahendas peatreeneri Katrin Kaarna sõnu Soccernet.ee.

«See, et me suutsime juba esimesel poolajal kolm väravat lüüa, oli vägev. Pärast Läti mängu tegime oma väikesed korrektiivid, rääkisime läbi, mida on vaja muuta, ja esimesel poolajal mängijad täitsid neid ülesandeid, mis olid neile antud, nii et võib rahule jääda,» lisas Kaarna.

Eesti järel sai Leedu teise koha, Läti koondis jäi kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles