Suurbritannia peaminister aitas Kanepit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Cameron.
David Cameron. Foto: Reuters

Britid kiruvad oma peaministrit, kes oskab sportlasele needust peale panna: nimelt põrub see, kellele David Cameron eelnevalt edu soovib, peaaegu alati. Enne Kaia Kanepi esmaspäevast mängu Wimbledonis Laura Robsoniga postitas Cameron Twitterisse: «Saadan parimad soovid Laura Robsonile, esimesele briti naistennisistile, kes üle pika aja neljandasse ringi jõudnud.» Muidugi sai Robson 6:7, 5:7 tappa ning Briti meedia nimetas peaministri sõnumi surmasuudluseks.

Cameron on purustanud Suurbritannia parima meestennisisti Andy Murray lootused suisa kahel korral, andes talle head soovid kaasa nii mulluse Wimbledoni kui tänavuse Austraalia lahtiste finaaliks.

Peaministri needus ulatub 2007. aastasse, mil ta soovis sõnumiga omade võitu ragbi MMi finaalis. Inglismaa jäi ­LAVile alla 6:15. Täpselt 24 tundi hiljem, enne F1 hooaja viimast etappi, hõikas Cameron Lewis Hamiltonile: «Ma usun sinusse!» Hamilton kaotas meistritiitli dramaatilises heitluses Kimi Räikkönenile ühe punktiga.

Brittide arvates jäid Cameroni tõttu olümpiamedalist ilma vettehüppajad Tom Daley ja Pete Waterfield ning kaotusega on pidanud leppima nii Inglismaa vutikoondis kui mitmed klubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles