Trans ja Levadia peavad leidma uue käigu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia mängijatel rõõmustamiseks põhjust pole.
Levadia mängijatel rõõmustamiseks põhjust pole. Foto: Mihkel Maripuu

Teisipäeval käesoleva hooaja eurosarja kohtumisi alustanud Narva JK Trans ja FC Levadia pidid avamängus leppima kaotustega. Mõlema klubi peatreenerid kinnitasid, et kordusmängudes nii jätkata ei saa.

«Meid vedasid alt vanad probleemid – ei ole häid ründajaid ega häid kaitsjaid. Üldse on paljud meie mängijad väga nõrgad ja hädasti oleks uusi mehi vaja. Tänaste mängijatega edasi minna ei saa,» lausus Transi peatreener Valeri Bondarenko Soccernet.ee’le pärast 0:3 allajäämist Rootsi klubile Gefle IF.

Oma 15. järjestikuse eurosarja kaotuse saanud Narva klubi juhendaja tunnistas, et külalised olid neist mitmes mõttes üle. «Ausalt rääkides tuleb tunnistada, et füüsiliselt jäime neile kõvasti alla. Rootsi klubi ründajad olid õhuvõitluses väga head. Kaotasime neile just õhuvõitlused ja teised pallid,» nentis ta.

Trans jäi üleeile kaotusseisu esimese poolaja lõpus, kui omaväravaga sai hakkama Aleksandr Dubõkin. 30-aastane poolkaitsja tunnistas, et selline apsakas mõjus meeskonnale halvavalt. «Paraku ei oska ma öelda, mis ilma selle omaväravata oleks juhtunud. Kindlasti oli see meile väga suur löök, sest poolaja lõpuni olid ainult loetud sekundid. Saime sellest psühholoogilise trauma, sest enne väravat oli mängijate keskendumine korralik,» rääkis Dubõkin Soccernetile.

Teise Eesti klubina pidas oma avamängu FC Levadia, kes kaotas võõrsil 0:1 esmakordselt Euroopa liiga kvalifikatsiooni mängivale Walesi klubile Bala Town. «Olime mängu alguses halvasti keskendunud ja lasime endale kiire värava ära lüüa. Edasi saime domineerida, aga me ei suutnud palli raamide vahele saata,» rääkis klubi peatreener Marko Kristal.

Suuri muudatusi Levadia kordusmängu eel ei plaani, aga võitmiseks ja edasipääsemiseks minnakse mängule parema vaimsusega. «Ei saa teiste peale lootma jääda, tuleb ise ära lüüa. Peame olema enesekindlamad ja oma olukorrad ära lahendama,» ütles Kristal.

Nii Transi–Gefle kui ka Levadia – Bala Towni kordusmäng peetakse järgmise nädala neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles