Vormel-1 piloodid ähvardavad Saksamaa etappi boikoteerida

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton oli üks, kellel Silverstone'is rehv lõhkes. Sarnase probleemi kordumisel boikoteeritakse Saksamaa GP-d
Lewis Hamilton oli üks, kellel Silverstone'is rehv lõhkes. Sarnase probleemi kordumisel boikoteeritakse Saksamaa GP-d Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloodid hoiatasid, et võivad sellel nädalavahetusel toimuvat Saksamaa GP-d boikoteerida. Piloodid läheksid nii kaugele, kui Nürburgringil peaks mistahes hetkel korduma sarnaseid rehviprobleeme nagu eelmisel etapil Silverstone’is.

Eile õhtul toimunud vormelipilootide ühenduse (GPDA) kokkusaamisel avaldati oma rahulolematust praeguse olukorra üle vormel-1 sarjas ning ohutuse eesmärgil ollakse nõus ka etapilt lahkuma.

Rehvitootja Pirelli on küll lubanud, et Nürburgringile toodavad rehvid on piisavalt tugevad, kuid pilootide usaldus nende vastu on hetkel kaudnud. «Oleme otsustanud, et sarnaste probleemide avaldumise korral Saksamaa GP-l lahkume sündmuselt, kuna see välditav rehviprobleem ohustab pilootide, kohtunike ja fännide elusid,» seisis GPDA avalduses.

Silverstone’i etapil lõhkes Pirelli rehv kokku neljal piloodil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles