Zopp ja Põldma tõusid karjääri kõrgeimale kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Künnap
Mait Künnap Foto: Toomas Huik/Postimees

Eesti esireket Jürgen Zopp liigub meeste tennise edetabelis tasapisi ülespoole. Täna avaldatud värskes pingereas tõusis ta seitse kohta ja asub nüüd karjääri parimal ehk 506. kohal.

Jaak Põldma kerkis 11 rea võrra 799. positsioonile, mis on ka tema senise karjääri parim edetabelikoht.



Mait Künnap seevastu tegi 13-kohalise languse ja on nüüd 817. real. Vladimir Ivanov tõusis 16 kohta 1809. positsioonile.



Maailma esikümnes olulisi muudatusi ei toimunud, liidrina jätkab Rafael Nadal, kellele järgnevad Roger Federer ja Andy Murray. Ainsa erinevusena tõusis kümnendale kohale Tšiili tennisist Fernando Gonzalez.



Suure tõusu tegi eile Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste finaalis Federerile kaotanud rootslane Robin Söderling – 13 rida kerkinud Söderling asub nüüd 12. kohal.



Edetabelis kerkis jõudsalt ka neljandas ringis Federerile kõva vastupanu osutanud sakslane Tommy Haas, kes liikus ülespoole lausa 22 koha võrra ja on nüüd 41. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles