41-aastane Busch alistas 14-aastase Randpere ja jõudis poolfinaali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
41-aastane Rene Buschjõudis poolfinaali
41-aastane Rene Buschjõudis poolfinaali Foto: Viktor Burkivski

Eesti meistrivõistlustel tennises on pärast esimeste ringide üllatusi kulgenud mängud seaduspäraste tulemustega ning meeste üksikmängus on poolfinaali pääsenud kaks, naiste üksikmängus kolm kõrgema asetusega tennisisti.

Meestest esimesena asetatud Vladimir Ivanov sai Armand Levandist jagu 6:3, 6:4, ka teistes kohtumistes ei läinud kolme setti vaja: Markus Kerner – Anton Pavlov 6:3, 6:3, Jaan Kononov – Taavi Annus 6:0, 6:0, Rene Busch – Martin Valdo Randpere 7:5, 6:4. 14-aastane Randpere hakkas Buschile südilt vastu, juhtis esimeses setis 4:1, 40:30, kuid edaspidi läks paremus siiski 41-aastasele vanameistrile. Homsetes poolfinaalides tulevad aga kohtumised igal juhul vähemalt kolmesetilised, sest mängitakse parem viiest. Kohtuvad Ivanov – Kononov ja Kerner – Busch.

Naiste üksikmängus loovutas seti esimesena asetatud Julia Matojan, kuid võitis siiski Lisanna Pihlaku 6:7, 6:4, 6:2. Teisena asetatud Eva Paalma alistas Elisa Mai Kooniku 6:2, 6:3, kolmandana asetatud Birgit Burk Annemai Mutso 6:3, 6:0 ja Tatjana Vorobjova Anelle Luige 6:4, 7:5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles