Vennad Siimarid võitsid Soomes ITFi turniiri

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristofer Siimar
Kristofer Siimar Foto: tennis.ee

Vennad Mattias ja Kristofer Siimar said paarismängus esikoha Nastolas (Soome) peetud ITF-i turniiril Pajulahti Cup. Tegu on kuni 18-aastaste turniiriga, kuid Siimarid on alles 15-aastased, samas oli võistlus madalaima ehk 5. kategooriaga, mistõttu Euroopa parimaid noori seal kaasa ei teinud, kirjutab tennis.ee.

Mattias ja Kristofer alistasid teel võiduni veerandfinaalis esimesena asetatud paari Isa Mammatgulijev /Maxim Renke 7:6, 6:1 ja finaalis teisena asetatud paari Reinis Bucens/Mikus Losbergs (Läti) 6:1, 5:7, 10:5. Üksikmängus ei pääsenud aga ükski neljast eestlasest avaringist edasi. Tüdrukute turniiril jõudis Kimberly Valgemäe teise ringi ja paarismängus koos soomlanna Milka-Emilia Pasaneniga veerandfinaali.

Tennis Europe U14 vanuseklassi 3. kategooria turniiril Babolat Cup, mis peetakse Tallinnas Tondiraba väljakutel, pole Eesti tennisistid üksikmängus teisest ringist kaugemale jõudnud. Ühe võidu said kirja poistest Mark Mägi ja Kristopher Karma ning tüdrukutest Christin-Liis Krass, Sofia Tšeklistova, Carol Plakk, Ele-Riin Luuk ja Maria Pliznik. Lootusi esikohale on aga tüdrukute paarismängus, kus Tšeklistova/Plakk pääsesid finaali, kui alistasid tänases poolfinaalis kolmandana asetatud Eva Aleksandrova (Valgevene) ja Natalja Boltinskaja (Venemaa) 6:2, 6:4. Saavutus on seda tugevam, et mõlemad kuuluvad veel U12 vanuseklassi ehk mängivad turniiril endast vanemate seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles