Vennad Vennod võitsid Tartu rannavõrkpallisarjas teise etapi järjest

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Venno (vasakul) ja Oliver Venno.
Olari Venno (vasakul) ja Oliver Venno. Foto: Margus Ansu

Neljapäeval, 4. juulil toimus Tartu rannavõrkpallisarja teine etapp, kuhu registreerus kokku 17 paari. Kaks viimasena registreerunud ja eelmisest turniirist asetust mitteomanud meeskonda alustasid võistlust kvalifikatsiooniringist, kuna põhiturniiril sai õiguse mängida ainult 16 paari. Poolfinaali pääsesid plussringis ainult võite tunnistanud Kaimar Lomp ja Ragnar Pähn ning teise paarina Taavi Arula ja Johan Vahter.

Läbi miinusringi kindlustasid koha poolfinaalis vennad Olari ja Oliver Venno ning Mart Müür ja Ivo Taul. Poolfinaalis kohtusid Lomp - Pähn ja Müür - Taul, kui võitjana liikus edasi finaali viimasena nimetatud paar. Teises poolfinaalis olid võidukad vennad Vennod, kes alistasid duo Arula - Vahter.

Pronksised autasud teenisid Taavi Arula ja Johan Vahter, kes 3.-4. koha mängus alistasid tulemusega 2:1 Lomp - Pähna. Finaalmängus olid seekord vastamisi mõlemad miinusringist tulnud paarid Müür - Taul ja Venno - Venno. Kindla 2:0 võidu saavutasid vennad Vennod, teenides sellega Tartu rannavõrkpallisarjas teise etapivõidu järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles