Barrichello: Buttoni edu ajab mind närvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: AFP / Scanpix

Brawn GP vormel-1 meeskonna piloot Rubens Barrichello tunnistas pärast meeskonnakaaslase Jenson Buttoni kuuendat etapivõitu, et tal on Buttoni võitmisest kõrini ja seetõttu plaanib ta kättemaksu seal, kus mees seda ilmselt kõige vähem sooviks – järgmisel nädalal Silverstone’i etapil inglase kodupubliku ees.

Barrichello sõnul armastab ta Buttonit kui inimest, ent vihkab teda kui vormelipilooti. «Ma ei taha ainult sõitu võita, vaid tahan kõike – tahan enda nimele kiireimat ringiaega ja tahan alustada esimeselt stardikohalt,» vahendab Reuters brasiillase sõnu.



Pärast Buttoni eilsest võitu kaotab MM-arvestuses teisel kohal olev Barrichello meeskonnakaaslasele juba 26 punktiga. «Selleks, et olukorda muuta, läheb vaja vaid üht sekundit,» arutles Barrichello. «Kuna olen üsna kogenud, olen ka enesekindel. Praegu olen küll tekkinud olukorra tõttu üsna närvis, aga homme on juba uus päev.»



«Mulle meeldib Silverstone’i rada,» lisas ta. «Loomulikult püüan seal võita.»



Viimati võitis Barrichello MM-etapi 2004. aastal, kui ta veel Ferraris sõitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles