Laskesuusalegendid otsustasid abielu lahutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liv-Grete Skjelbreid-Poiree ja Raphael Poiree.
Liv-Grete Skjelbreid-Poiree ja Raphael Poiree. Foto: SCANPIX

Laskesuusalegendid Raphael Poiree ja Liv Grete Skjelbreid Poiree otsustasid enda abielu lahutada.

«Oleme otsustanud eraldi teed minna, aga oleme endiselt hea sõbrad. Jõudsime ühiselt selle otsuseni ning jääme endiselt perekonnaks,» teatasid nad enda ühisavalduses.

Täna 39-aastaseks saanud Skjelbreid Poiree ja 38-aastane Poiree tutvusid juba 1992. aastal juunioride MMil ning abiellusid 2000. aasta mais. Neil on kolm tütart – Emma, Anna ja Lena.

Poiree on alates eelmisest hooajast Valgevene koondise treener, Skjelbreid Poiree aga töötab kommentaatorina NRK-s. «Me ei soovi rohkem enda lahkuminekut kommenteerida, loodame, et meedia austab meie soovi,» lõpetasid nad enda avalduse.

Skjelbreid Poiree võitis karjääri jooksul seitse MM-kulda, olümpiamängudel jäi tema saagiks kaks hõbedat ja üks pronks, kokku on tema auhinnakapis 14 tiitlivõistluste medalit. Poiree on kaheksakordne maailmameister, olümpialt on tal ette näidata üks hõbe ja kaks pronksi, kokku on tal 18 tiitlivõistluste medalit. Lisaks sai ta neljal korral MK-sarja üldarvestuses esikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles