Monaco värbas veel ühe tippmängija

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Abidal esindas aastatel 2007 kuni 2013 FC Barcelonat.
Eric Abidal esindas aastatel 2007 kuni 2013 FC Barcelonat. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpalliklubi AS Monaco jätkab uute mängijate hankimist ning nüüd sõlmiti leping endise FC Barcelona kaitsja Eric Abidaliga.

Abidal kuulus aastatel 2007 kuni 2013 Barcelona ridadesse ning eelmise hooaja järel otsustati mehe leping lõpetada. 33-aastane prantslane käis 2011. aastal operatsioonil, mille käigus eemaldati tema maksast kasvaja. Eelmisel aastal selgus, et Abidal vajab maksasiirdamist ning mees naasis väljakule selle aasta aprillis.

«AS Monacol on hea meel teatada, et Eric Abidaliga on sõlmitud ühe aasta pikkune leping ning seda on võimalik ka ühe aasta võrra pikendada,» teatas Prantsusmaa klubi.

Monaco on sel suvel hankinud meeskonda mitmeid kõlavaid nimesid ning teiste seas on leping sõlmitud Radamel Falcao, James Rodriguezi, Joao Moutinho, Jeremy Toulalani ja Ricardo Carvalhoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles