Levadia: meie mängijatele pole võiduboonust pakutud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia on veendunud, et nende mängijad võidavad ka ilma musta mänguta.
Tallinna Levadia on veendunud, et nende mängijad võidavad ka ilma musta mänguta. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Levadia esindaja Indrek Petersoo sõnas Postimehele, et kahe klubi omavahelises mängus kihlveopettust üritanud Tallinna Kalevi mängijad Elvis Liivamägi ja Sander Karu pole Levadia mängijatele suureskoorilise võidu eest boonust pakkunud.

«Ka meie oleme kuulnud kõlakat, et meie meestele pakuti võidupreemiat, aga võin kinnitada, et isegi kui meie meeskonnast kellelegi tõesti peaks lähenetama ja ta ei oska sellest klubi juhtkonnale ette kanda, saab see tuleneda vaid nooruse naiivsusest, mitte kuritahtlikkusest,» ütles Petersoo. «Kui staadionil mängu ärajäämisest kuulsime, võtsid peatreener ja klubi direktor kohe kogu meeskonna ette – kas keegi teab midagi? Kõik raputasid pead,» sõnas Petersoo. «Oleme täiesti veendunud, et meie mängijatel mingit süükoormat pole.»

Petersoo hinnangul on Kalevi kiire otsus patustanud mängijad meeskonnast eemaldada igati õige. «Nende reaktsioon oli adekvaatne, kuid on muidugi kahju näha, et see mädapaise ei ole ikka veel välja juuritud. Masendav, et kaks noort meest otsustasid ahnusest või ei tea millest oma elu tuksi keerata,» nentis Petersoo.

Tema sõnul on Levadia meestele varasemate aastate jooksul samuti üritatud pettusejutuga läheneda, kuid tulutult. «Sellistest asjadest on juhtkonnale kiirelt ette kantud ja asi on katki jäänud. Küllap on ka teine pool aja jooksul näinud, et meie meeskond on piisavalt ühtne ja siin miski lekkima ei hakka,» sõnas Petersoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles