Üllatav üleminek: FC Barcelona müüs ründestaari konkurendile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Villa lahkub FC Barcelonast.
David Villa lahkub FC Barcelonast. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi ründaja David Villa allkirja jahtisid viimasel ajal mitmed klubid ja kõige rohkem seostati 31-aastast ründajat Inglismaa tippklubi Tottenhamiga. Täna teatas aga Barcelona, et ründaja müüdi liigarivaalile Madridi Atleticole.

Atletico maksab Villa eest Barcelonale 5,1 miljonit eurot, mis on tunduvalt vähem, kui varasemalt eeldati. «Barcelona jaoks on tehing maksimaalselt väärt 5,1 miljonit eurot ja kui ta edasi müüakse, siis Barcelona teenib selle pealt veel 50 protsenti,» teatas Barcelona ametlikul koduleheküljel.

2010. aasta suvel maksis Barcelona ründaja eest Valenciale 40 miljonit eurot ja kokku pidas ta kolme aasta jooksul klubi eest 116 kohtumist ja lõi 48 väravat. Eelnevalt pallis ta viis aastat Valencia ridades, kus ta mängis 217 mängu ja lõi 128 väravat.

Atleticol oli hädasti uut ründajat vaja, kuna suve alguses müüdi senine esiründaja Radamel Falcao AS Monacole.

Atletico näitas lõppenud hooajal häid esitusi ning Barcelona ja Madridi Reali järel saavutati kolmas koht ning kindlustati endale algavaks hooajaks ka pääse Meistrite liigasse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles