Purupurjus Inglismaa ekskoondislane laamendas hotelli fuajees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Gascoigne'i elu kisub pärast viinaravil käimist taas allamäge.
Paul Gascoigne'i elu kisub pärast viinaravil käimist taas allamäge. Foto: MAVRIXONLINE.COM

Terve elu jooksul alkoholisõltuvusega maadelnud eksjalgpallur Paul Gascoigne põhjustas järjekordse ebameeldiva vahejuhtumi, kui vaarus joobnuna Londonis asuva Royal National Hoteli fuajeesse.

46-aastane Gascoigne ajas The Suni teatel ümber mitu fuajees olnud lillepotti ja kukkus lõpuks hotellipõrandale pikali, puhkes seejärel nutma ning palus ümbritsevaid inimesi, et need tooksid talle veel alkoholi ja kutsuksid kohale tema eksnaise Sheryli. Jalgpallilegendi taskutes oli seejuures kaks pudelit džinni.

Kohale saabunud politsei ja kiirabi hoolitsesid Gascoigne'i eest ning toimetasid ta viimaks haiglasse. Pealtnägija kinnitusel oli Gascoigne väga hullus seisus. «Ta püsis vaevu teadvusel ning tal olid seljas samad riided, millega teda nähti juba enne nädalvahetust. Ta liikus karkudel, kuid ei seisnud kuidagi püsti, tuikus hotelliuksest sisse-välja ja lõpuks kukkus,» kirjeldas kohalviibinu, lisades, et Gascoigne’i taskutest pudenes välja hulgaliselt rahatähti.

Vaid paar päeva tagasi vahistati joobnud Gascoigne ühes raudteejaamas, kus ta läks kallale oma eksnaisele Sherylile ja ühele turvamehele. Aasta algul USAs ravil käinud Gascoigne tunnistas toona, et oli surmale ülilähedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles