Tuuri sprindifiniš lõppes kukkumisega, võidu võttis Kittel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcel Kittel (keskel).
Marcel Kittel (keskel). Foto: SCANPIX

Tour de France´i täna sõidetud 10. etapi võitis grupifinišis sakslane Marcel Kittel (Argos-Shimano). Velotuuri liidrina jätkab britt Chris Froome (Sky), vahendab rattaprofid.ee.

Kõik 197 kilomeetri pikkuse raskete tõusudeta etapi algfaasis peagrupist põgenenud jooksikud said püütud 6 kilomeetrit enne finišit. Kitteli järel sai teise koha võitja kaasmaalane Andre Greipel (Lotto-Belisol).

Kolmanda koha sai britt Mark Cavendish (Omega Pharma – QuickStep). Seejuures oli Cavendish mõnisada meetrit enne lõpujoont osaline kokkupõrkes, milles kukkus valusalt Tom Veelers (Argos-Shimano).

Rein Taaramäe (Cofidis) lõpetas etapi grupis, mis kaotas võitjale 1.40 ja sai 150. koha. Kokkuvõttes tänane etapp liidrite seas muudatusi kaasa ei toonud. Liidrina jätkab Froome, teist kohta hoiab hispaanlane Alejandro Valverde (Movistar) ning kolmas on hollandlane Bauke Mollema (Belkin).

Homme on tuuril kavas 33 kilomeetri pikkune eraldistardist etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles