Nõmme Kalju kostitas rahvaliiga meeskonda 14 väravaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju mängijad (mustas vormis).
Nõmme Kalju mängijad (mustas vormis). Foto: Andres Haabu

Evald Tipneri Eesti karikavõistlustel toimus täna kuus järjekordset 1/32-finaali mängu, kus igaühes osales vähemalt üks meeskond kõrgematest liigadest.

Kõige põnevamaks osutus mäng Elva linnastaadionil, kus võimeid võrdlesid Esiliiga B-s mängiv FC Elva ja Esiliigas palliv Tartu JK Tammeka II. Normaalaeg lõppes 1:1, lisaajal väravaid ei löödud, penaltiseerias jäi peale Tammeka 5:4.

Eesti mullune meister ja eelmise karikasarja finalist Nõmme JK Kalju võõrustas Kadrioru staadionil Rahvaliigas mängivat Kohtla-Nõmme meeskonda. Pärast Kohtla-Nõmme väravavahi eemaldamist avanesid lõplikult väravaluugid ja Kalju võitis 14:0. Neli väravat lõi Robert Kirss, kolm Damiano Quintieri ja Adis Hadžanovic.

Esiliiga liider Jõhvi FC Lokomotiv aga eksamineeris FC Schnelli meeskonda, samuti Rahvaliigast ja võitis 13:0. Neli väravat sai kirja Nikita Volkov, kübaratriki tegi ka Vassili Kulik.

Viljandi JK Tuleviku mäng SK Imavere Forssiga möödus väravatevaeselt, Tulevik lõi kohtumise ainsa värava ja võitis 1:0. Tartu SK 10 oli Navi Vutiseltsist üle 7:0. Lasnamäe FC Ajax võitis poolaja Tallinna FC Puuma vastu küll 1:0, aga jäi lõpuks väljakule üheksakesi ja kaotas 1:5.

Enne tänaseid mänge oli juba selgunud kuus 1/16-finalisti, kelleks on Kohtla-Järve JK Järve, FCF Järva-Jaani SK, Tartu SK 10 II, FC Tartu, Saue JK Laagri ja Tallinna JK Piraaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles