Haapsalu Rattarallile on end kirja pannud neli profiratturit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Jõeäär.
Gert Jõeäär. Foto: Mihkel Maripuu

Sel pühapäeval toimuval Filter Maanteekarikasarja 4. etapil, Haapsalu 13. Rattarallil stardib eelregistreerumise põhjal vähemalt neli profiratturit.

Kirja on end pannud hiljutisel Austria velotuuril võimsa temposõidu teinud Gert Jõeäär (Cofidis), sel hooajal peamiselt Aasias võistelnud Mart Ojavee (Champion System) ja uusproff Mihkel Räim (Amore&Vita).

Naistest eelregistreerus äsja Itaalia velotuuri lõpetanud Liisi Rist (Michela Fanini). Loomulikult on kohal Eesti eliit eesotsas sarja üldliidri Krister Raudsepaga (CFC). Eileõhtuse seisuga oli Haapsalu 13. Rattarallile kirja pannud ligi 550 osalejat.

Tuletame meelde, et Tallinnast stardib pühapäeval hommikul kell 8 Sikupilli Kaubanduskeskuse parklast Haapsalu poole tasuta eribuss. Orienteeruvalt kell 8.30 võetakse ratturid peale Vana-Pääsküla bussipeatusest. Tagasisõit algab pärast autasustamist.

Kõik ratturid, kes soovivad eribussiga Haapsallu sõita, peavad oma sooviavaldusest hiljemalt täna südaööks teada andma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles