Kõrvemaa triatloni võitsid Markko Etverk ja Helin Pungas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Etverk.
Markko Etverk. Foto: Jüri Suurkivi

RMK Kõrvemaa rahvatriatloni 350 meetri pikkusel ujumistrassil, 22 kilomeetrisel maastikurattarajal ja 4 km pikkusel jooksudistantsil kulgenud võistluse võitis põnevas heitluses Markko Etverk uue rajarekordiga 1:01.32, edestades võimsa lõpuspurdiga Allar Sood (1:01.46) ja Urmas Utarit (1:01.57).

Neljandana lõpetas kahe viimase aasta RMK Kõrvemaa triatloni võitja Priit Ailt (1:02.53) ning viiendana rattadistantsilt veel kindla liidrina tulnud Eesti jalgratturite paremikku kuuluv Erki Pütsep (1:04.38). Naistest oli parim Helin Pungas ajaga 1:16.02. Teise koha võitis Rahel Kallas (1:16.12) ja kolmandale kohale tuli Kerti Kesküla (1:19.15).

Aegviidu lähedal Soodla veehoidla ja Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse ümbruses suurepärastes tingimustes toimunud spordiüritusel lõi kaasa üle 500 tervisespordisõbra. Meeleolukas päev algas RMK Lasteduatloniga, kus lõi kaasa sadakond last.

Täna asetleidnud rahvatriatlon oli kolmas osavõistlus RMK Kõrvemaa Neliküritusest. Nelikürituse selle aasta viimane võistlus, RMK Kõrvemaa Rattamaraton, toimub 21. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles