Tabasalus selgusid Eesti meistrid tänavakorvpallis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskond NOTO4.
Meeskond NOTO4. Foto: Sprite Tänavakorvpall

Täna Tabasalus peetud Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste viienda etapi võitis võistkond NOTO/4Teams koosseisus Illimar Pilk, Kristjan Makke, Ardi Oja ja Margus Rausberg, kes kolme etapivõiduga kindlustasid Eesti meistritiitli enne viimast, järgmisel laupäeval Pärnus peetavat osavõistlust.

Illimar Pilk tabas finaalis otsustavad kaugvisked ning kindlustas võistkonna edasipääsu augustis Tallinnas toimuvale finaalvõistlusele, kus parim Eesti võistkond saab pääsme Budapestis peetavale 3x3 EuroTour finaalvõistlusele. Eesti meistrivõistluse üldarvestuses on enne viimaseid etappe võidud kindlustanud ka võistkonnad Thunderi Poisid P-95, Sportland P-97 ja 4Teams/Macron P-01 sarjades.

Sprite tänavakorvpall jätkub järgmisel laupäeval Pärnus, võistluste finaalid toimuvad 10. augustil Tallinnas, Vabaduse väljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles