Maria Šarapova nimetas uueks treeneriks kuulsa Jimmy Connorsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Kui alles äsja teatas maailma hetke paremuselt teine naistennisist Maria Šarapova, et lõpetab koostöö treeneri Thomas Högstedtiga, siis juba on venelanna valinud endale ka uue juhendaja - selleks on legendaarne Jimmy Connors.

Tänavusel Wimbledoni turniiril juba teises ringis kaotanud Šarapova teatel ei saanud Högstedt enam isiklikel põhjustel koos temaga mööda maailma ringi reisida. Kaheksakordne Suure slämmi turniiri võitja Connors on aga Šarapovaga koostööd teinud varemgi, kui aitas tal valmistuda 2008. aasta Austraalia lahtisteks.

60-aastane Connors juhtis maailma edetabelit alates 1974. aasta juulist kuni 1977 aasta augustini. Ta on võitnud viis korda US Openil, korra Austraalia lahtistel ja kaks korda Wimbledonis. Treenerina on tema nimekaim õpilane olnud Andy Roddick, kelle treenerina Connors töötas aastail 2006-2008 19 kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles